Jégkorong

2023.12.06. 18:05

Nagyot küzdöttek a pécsi jégkorongozók

Kvanduk Bence

Forrás: PSN Zrt.

A PSN Zrt. - Pécsi Sportiskola jégkorongozói több korosztályban is megmérették magukat. Várpalotán az U16-os együttes a Lizards B gárdája ellen 9–5-re kapott ki, de közben megsérült a pécsi kapus, s őt csak egy mezőnyjátékos pótolta. Így a második mérkőzésen sem tudott komoly ellenfele lenni a Tatabányai Polipoknak, amely 12–6-ra nyert.

Az U12-s 3x3-as gárda Budapesten bizonyíthatott. Ancsin László edző elmondása alapján ők nagyon jól szerepeltek. Az első találkozón a pécsi gyerekek jobbak voltak a Pörgős Pengék gárdájánál, aztán a Szabolcsi Sólymok többször találtak a pécsi hálóba, mint a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola jégkorongozói, a harmadik mérkőzés pedig a Budakalászi Vidrák ellen döntetlennel zárult.

Az U18-as 3x3-as együttes két nagy vereséget szenvedett, a Lizards 20–1-re, a KASI 34–5-re nyert ellenük. Ács Istvánné és Ancsin László edzők a játéknap után elmondták a klub honlapjának: „Nem szégyen kikapni olyan csapattól, akiknek a játékosai kettős játékengedéllyel nagypályán is játszanak. Sajnálatos módon ezt a Magyar Jégkorong Szövetség engedélyezte.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában