Labdarúgás

2024.01.11. 14:20

A régió meghatározó és az ország nagy múltú klubjai, külföldi csapatai mérkőznek meg

Móga Richárd

Fotó: Tumbász Hédi

Ahogy azt már megszokhattuk, 2004 óta minden évben megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő szokásos évi Gyermek Labdarúgó Tornát, így immáron tizenkilencedik alkalommal kerül terítékre a Dél-Zselic Nemzetközi Utánpótlás Kupa, amit három hétvégén keresztül rendeznek meg a Szigetvár Városi Sportcsarnokban.

 A hosszú esztendők alatt sok-sok barátság és sportbarátság köttetett, rengetegen újra és újra visszatérnek a szervezők legnagyobb örömére, akik minden egyes alkalommal nagy szeretettel várják a gyerekeket, barátokat, sporttársakat, szakvezetőket, edzőket, szülőket szurkolókat, valamint a régió meghatározó és az ország nagy múltú klubjainak korosztályos és külföldi csapatait.

A hétvégék során az U9-es, az U11-es, valamint az U13-as alakulatok bizonyíthatnak, kezdetben viszont, január 13-án és 14-án a legnagyobbaké lesz a főszerep. A szombati játéknapon 9 órától rendezik a csoportmérkőzéseket, majd a vasárnapi versenynapon a középdöntőket és a helyosztókat lehet figyelemmel kísérni. Külön motiváló, hogy a torna végén jutalmazzák a legjobb kapust, a legjobb játékost, a legjobb hazai játékost, valamint a gólkirályt is.

Az U13-ban induló csapatok: Pécsi VSK „fekete”, Pécsi VSK „fehér”, FC Barcs, Pécsi EAC, Szekszárdi UFC, La Friends, Dél-Nyugat Válogatott, Szentlőrinc SE, KECSA Szigetvár „U12”, Dombóvári FE, Törökbálint FSE „U12”, Pécsi MFC „U12”, Nagyatád FC „U12”, Nagyatád FC „U13”, Pellérd SE, Budatétény SE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában