Kosárlabda

2024.01.24. 19:09

Feszültséggel teli bajnokin, a ráadásban kaptak ki

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Nagy utat tett meg a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, ez pedig rá is nyomta a bélyegét a Nyíregyháza elleni szereplésére a NB I. B. Piros-csoportjának tizenhetedik fordulójában.

Kezdetben sem számíthatott könnyű mérkőzésre a baranyai együttes, sőt, a házigazda már az első felvonásban komoly ízelítőt adott. A második negyedben is akadozott a listavezető gépezete, így a nagyszünetben Szrecsko Szekulovics hangjától volt hangos az öltöző.

Ennek kétségtelenül meglett az eredménye, ugyanis egy 9–0-ás sorozattal indított a PVSK, majd röviddel később a vezetést is átvette. Aztán a végjátékban a Nyíregyháza rejtett tartalékait mozgósította, így hosszabbításra mentette a párharcot. 

A ráadást pedig nagyobb elánnal kezdte a házigazda, így már nem volt visszaút a bajnokaspiráns számára a feszültséggel teli bajnokin. 

Hübner Nyíregyháza BS–PVSK-VEOLIA 102–92 (29–18, 19–20, 14–29, 22–17, 18–8 )
Férfi kosárlabda NB I. B. Piros-csoport, tizenhetedik forduló. Vezette: Balogh Gy., Bács, Fülöp Á. Nyíregyháza legjobb pontszerzői: ERVIN 25/6, BONIFERT 17/6. PVSK-VEOLIA legjobb pontszerzői: MICOVIC 25/3, MOKÁNSZKI 18/12.

Ez következik (02.02.): PVSK-VEOLIA–Jászberényi KSE (17.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában