Labdarúgás

2024.01.23. 13:01

Hat hazai és egy szegedi mérkőzéssel tesztel a Mohács – íme a menetrend

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Az NB III.-ban vitézkedő Mohács labdarúgócsapata közösségi felületén tette közzé hét felkészülési mérkőzését, így a szurkolóknak érdemes ezeket a dátumokat feljegyezni.

Ebben a hónapban még két tesztelés vár Péter József legénységére: előbb január 27-én, szombaton 11 órától a PMFC U19 ellen lehet hangolni hazai terepen, majd hétközben, 31-én 18 órától ugyancsak hazai környezetben a Bátaszék ellen lehet megküzdeni.

Februárban négy hazai találkozóval folytatódik a felkészülési időszak: 3-án a Paks II. (11 óra), 7-én az NK Vardarac (18 óra), 10-én a Baja (11 óra), 17-én pedig a Nagybajom (11 óra) lesz az ellenfél. Végül 24-én, 11 órától a Szeged II. vendégeként zárja edzőmeccseit a baranyai együttes.

A Mohács labdarúgócsapata jelenleg a harmadosztály tizenegyedik helyén tanyázik (16 csapat), köszönhetően öt győzelmének és két döntetlenjének. Persze a bennmaradásért még sokat kell küzdeni, ugyanis még a sereghajtó is csak négy egységnyire van. A Mohács március 3-án, Dunaföldváron folytatja a pontvadászatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában