Labdarúgás

2024.02.04. 12:20

Aczél: minimum döntetlent érdemeltünk volna

Kvanduk Bence

Nem kezdődött igazán jól a HR-Rent Kozármisleny számára a labdarúgó NB II. tavasza, hiszen hiába rohamozott végig, jó kontrajátékának és némi szerencsének köszönhetően elvitte tőle a három pontot a Honvéd.

Aczél Zoltán, a Kozármisleny vezetőedzője: – Nem a legjobb meccsünket játszottuk, de mindkét félidőt kontroll alatt tartottuk, a másodikat különösen! A Honvéd választott egy célfutballt, ebből az első félidőben volt egy komoly lehetőségük, és rúgtak egy gólt, nekünk ekkor kevesebb lehetőségünk volt. A második félidőben váltottunk, és jókor rúgtuk az egyenlítő gólt. Volt egy szakasza a meccsnek, amikor mindenki azt hitte, hogy el lehet szaladni ezt a mérkőzést, de ennél jobb játékosai vannak a Honvédnak, masszívabb csapat annál. Jött egy újabb kontra, melyet Lékai Soma nagy bravúrral hárított. Szerintem a Honvéd az 50-90. percig nem nagyon jutott a kapunk közelébe, kivéve egy-két alkalommal, mint a második góljuk előtt, amikor elkövettük a hibáinkat. Két komoly egyéni hibából kaptunk két gólt, ez nem jelenti azt, hogy a Honvédnak nem volt helyzete, de nekünk is volt! Nem beszélve a 93. percről amikor akkora kapufát lőttünk, amire Tujvel mozdulni sem bírt. A látottak alapján a döntetlen minimálisan jobban megfelelt volna a játék képének. A Honvéd kihasználta a hibáinkat, de a csapatom teljesítményére, hozzáállására, fizikális mutatóira nem panaszkodhatok. Az őszt is 2-1-es vereséggel kezdtük hazai pályán, most a tavaszt is, ebből kell majd feljönni. Nem tudom a játékosaimat elmarasztalni, csak a pontszerzés hiányzik, minimálisan döntetlent érdemeltünk volna!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában