Labdarúgás

2024.02.29. 20:30

Beadta lemondását a Komló vezetőedzője, meg is van az utódja

Móga Richárd

Forrás: Komlói Bányász SK 1922

Az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság tavaszi fordulójának első mérkőzését követően Nagy Gábor, a Komló labdarúgócsapatának vezetőedzője nyilatkozatában már célozgatott arra, hogy lemond posztjáról.

Úgy érzem, hogy nem tudok hatással lenni a csapatra, ebben a helyzetben nyilván át kell gondolni a dolgokat”– nyilatkozta Siklós elleni 2–1-es vereséget követően a klub hivatalos felületének.

Nos, a klub hivatalos közleményben tudatta a hírt, miszerint Nagy Gábor beadta a lemondását, a vezetőség pedig elfogadta döntését.

A sokat látott tréner még 2022 nyarán vette át az alakulatot, és egy igencsak reményteli őszt sikerült produkálni. A tavasz már kissé felemásra sikeredett, majd a következő idény sem indult túl fényesen. Igaz, csak egy pontra volt a pontvadászat végén az együttes a negyedik pozíciótól, de az elért hatodik helyezéssel Nagy Gábor sem volt maradéktalanul elégedett.

Érdemes kihangsúlyozni, hogy a szakember az év végén a Baranya Vármegyei válogatottal megnyerte a Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornáját, s ezzel egyedüli csúcstartója lett az együttes a rendezvénysorozatnak. Ráadásul ennek a sikernek köszönhetően bizonyíthat a csapat 2024-ben az UEFA Regions’ Cup selejtezőjén, méghozzá Törökország, San Marino és Szlovénia legjobbjai ellen.

A Komló ladbarúgócsapata a 2023/24-es idényben öt győzelemmel, öt döntetlennel, valamint öt vereséggel a tabella ötödik helyén tanyázik. Hétvégén pedig már az aranyéremre pályázó Lovászhetény-Pécsvárad vendégeként kellene maradandót alkotni.

Azóta mint kiderült, Nagy Gábor helyét Turi Zsolt veszi át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában