Futsal

2024.02.24. 10:01

Brutális sorozat kezdődik: az életben maradásért küzdenek a pécsiek

Móga Richárd

Fotó: FULOP ILDIKO

Hétgólos Magyar Kupa győzelemmel hangolt a szombat este kezdődő alsóházas küzdelmekre a PTE-PEAC élvonalbeli futsalcsapata, így a hangulatra nem lehet panasz, de vélhetően a Nyírbátor majd nagyobb ellenállást tanúsít 19 órától a PTE-TTK csarnokban.

Az alsóházas együttesek közül a Nyírbátor zárta a legelőkelőbb helyen az alapszakaszt, sőt, két ponttal szerzett csak többet a hatodik helyen végző DEAC, amely ezzel a bajnokság legjobbjai ellen küzdhet a tavaszi idény során. Így némileg frusztráltak és csalódottak lehetnek a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei klub szurkolói, de minden bizonnyal a kieséstől nem kell tartani.

A pontvadászat során a két fél egymás elleni ütközetein az izgalmak elmaradtak: előbb Pécsen 6–1-re, majd hazai terepen 8–3-ra nyert a Nyírbátor. Ezeket a számokat tekintve óriási meglepetés lenne, ha Élő Tibor legénysége sikerrel kezdené ezt a létfontosságú sorozatot, de a kupasiker talán adott némi lendületet, na meg a drukkerek buzdítása is nagy erőt adhat.

Az alsóház további mérkőzései: MAG-LOG Maglódi TC–Aramis SE, (02.26., 20.00), Újpest FC-220VOLT–Magyar Futsal Akadémia, (02.26., 20.45).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában