Kosárlabda

2024.02.03. 17:06

Kifutottak az időből a pécsi fiatalok

Kvanduk Bence

Forrás: MKOSZ

Harminc percen át a kezében tudta tartani győri találkozóját az NKA Universitas Pécs II. férfikosárlabda-csapata az NB I. B. Zöld-csoportjában, azonban épp akkor nem sikerült előnyben lennie, amikor ez a legfontosabb lett volna. Hét perccel a meccs vége lőtt került hatpontos előnybe a hazai gárda, s ugyan ebből sikerült ledolgoznia az akadémistáknak, végül kifutottak az időből, s két ponttal kikaptak.

Győr–NKA Universitas Pécs II. 83–81 (18–28, 23–19, 16–14, 26–20)
Férfi kosárlabda NB I. B., Zöld-csoport, 18. forduló.
NKA Pécs: Bolyos 11, Zalay 9/9, KAZY 13/9, Bánfi 12/6, Cekic. Csere: KORSZUNSZKIJ 19/3, Kelemen B. 8, Teszárik 6, Nyilas 3/3. Edző: Miljan Rakic.
Miljan Rakic: – Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert kicsi rotációval érkeztünk, ennek ellenére a végsőkig küzdöttek. Semmi rosszat nem tudok mondani a mérkőzésről, a végén nem voltak elég fókuszáltak, ami miatt hagytuk, hogy az ellenfél szerezze meg a lepattanót, és ezzel második esélyt adtunk nekik a támadásra. De azt gondolom a büntetők közit különbség is jelentős (26-11), de idegen pályán játszottunk , el tudom fogadni, ez a játék része.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában