Labdarúgás

2024.02.26. 16:04

Magyar Kupa-győztes edző érkezett a PMFC stábjába

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi József/PMFC

Komoly tapasztalattal rendelkező fiatal edző érkezett a PMFC NB II.-es labdarúgócsapatának stábjába Mátyus Jánossal. A 40 éves Czinkon Szabolcs labdarúgó pályafutását követően Bonyhádon, a Szekszárdi UFC-nél, majd a Puskás Akadémiánál is dolgozott az utánpótlás nevelésben. A felnőtt bajnokságokban segítette Pakson Tököli Attila munkáját, majd a Budapest Honvédnál Pisont István asszisztense volt a tartalékoknál, majd az élvonalban is, s 2020-ban Magyar Kupát nyertek. Ezt követően Újpesten visszatért az utánpótlásba, volt a III. kerületi TVE-nél, s legutóbb az NB III.-as Martfűt irányította október és január között. 

– Megtisztelő és egyben óriási büszkeséggel tölt el, hogy Mátyus János segítőjének kért fel a PMFC-nél – nyilatkozta az új pécsi edző a pmfc.hu-nak. – Bonyhádiként mindig is úgy néztünk fel a Pécsre, mintha a Fradiról lenne szó. Már akkor is mindenki itt akart focizni, dolgozni, lévén, hogy a régió vezetőegyesületéről beszélünk. Szakmai szempontból óriási kihívásként élem meg a feladatot, amit örömmel vállaltam el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában