Labdarúgás

2024.02.08. 13:01

Nagy iram, de gólcsend uralkodott a Mohács negyedik felkészülési mérkőzésén

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Nem hozott találatot az NB III.-ban vitézkedő Mohács labdarúgócsapatának negyedik felkészülési mérkőzése, de a kilátogató drukkerek így is egy jó iramú, küzdelmes találkozót láthattak a Mohács Újvárosi Stadionban.

A baranyai tréner az összes bevethető játékosát tesztelhette, összességében pedig a látottakkal elégedett is volt, de a helyzetkihasználáson van még mit csiszolni. 

Mohácsi TE 1888 - NK Vardarac 0:0
Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Mohács első félidei csapata: Nagy Sz. – Vég, Mrenka, Károly, Kiss – Müllerlei, Dér, Bohata, Szabó – Károly, Spannenberger. Mohács második félidei csapata: Nagy Sz. – Vég, Mrenka, Racskó, Müllerlei (Mórocz) –  Izsák, Aszaló, Bohata, Nagy B. – Román, Loch. Vezetőedző: Péter József.

Péter József, a Mohács vezetőedzője: – Egy jó iramú, küzdelmes mérkőzés volt, a megszokottól más mentalitásban játszó ellenféllel szemben. Sikerült egyből felvenni a játék ritmusát, beleálltunk a párharcokba, megvoltak a labda nélküli mozgások. Sajnos a helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni, ebben mindenképp javulni kell. Tetszett a játékosok hozzáállása, de leginkább az, hogy csapatként is jól működtünk együtt - értékelt Péter József.

Ez következik (02.10.): Mohácsi TE 1888–Baja (11.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában