Diákolimpia

2024.02.14. 16:01

Örülhetnek a futsal szerelmesei, ugyanis országos döntőt rendeznek Pécsen

Móga Richárd

Forrás: Diákolimpia

A Futsal Diákolimpia IV. kcs. Országos Döntőjétől lesz hangos hétvégén a pécsi Gandhi Gimnázium Sportcsarnok, így érdemes a sportág szerelmeseinek kilátogatni, ugyanis biztosan végletekig kiélezett, küzdelmes találkozókat ígér az esemény.

Február 16-án, pénteken még az igazoltatásé, a technikai értekezleté, valamint a megnyitóé lesz a főszerep, de szombaton 8 órától már útjára indul a labda, hiszen este 19.30-ig csoportmérkőzéseken és keresztjátékokon bizonyíthatnak majd az együttesek.

Egy nappal később, vasárnap ismételten 8 órakor kezdődnek a helyosztók, a tervek szerint pedig 14.30-kor következik az ünnepélyes eredményhirdetés. 

A 2009-2010 között született fiú tanulók léphetnek parkettre, akik megnyerték az országos elődöntőket, valamint a rendező vármegye I. helyezettként végeztek.

Résztvevők: Bólyi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola (Baranya), Kiskőrösi Evangélikus Középiskola Petőfi Sándor Általános Iskolája (Bács-Kiskun), Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola (Bács-Kiskun), Csanádi Árpád Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium (Budapest), Németh László Gimnázium, Általános Iskola (Csongrád), Endresz György Általános Iskola (Fejér), Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola (Heves), Bercsényi Miklós Általános Iskola (Jász-Nk-Sz.), Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium (Szabolcs-Sz-B.), Szekszárdi Dienes Valéria Általános Iskola (Tolna), Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola (Vas), Hriszto Botev Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola (Veszprém).

Az I-III. helyezett csapatok érem és serlegdíjazásban részesülnek, illetve valamennyi együttes oklevelet és Hervis utalványt vehet át. Továbbá különdíjban részesül a legtechnikásabb játékos, a legjobb kapus, a gólkirály, valamint a bajnokcsapat testnevelője is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában