Labdarúgás

2024.02.20. 09:35

PMFC: nem tudja elmarasztalni a játékosait Kulcsár a 4–1 után

Fájdalmas vereséget szenvedett a Pécs a Vasas otthonában. A PMFC a labdarúgó NB II. 21. fordulójának zárómeccsén már az első félidőben hátrányba került, s további hármat kapott, mielőtt az új igazolás, Lacza betalált.

Kvanduk Bence

Fotó: Koncz Márton

Tóth Milán mesterhármasával, illetve Bakti találatával már négy góllal vezetett a Vasas a PMFC ellen, amikor az új igazolás, Lacza a kapu felé fordult, s a jobb felsőbe lőtt ballal. Az angyalföldiek végig mezőnyfölényben játszottak, ugyanakkor Geráéknak is volt lehetőségük 0–0-nál.

PMFC
A PMFC támadói, Gera Zalánék (jobbra) ritkán fértek a labdához
Fotó: Koncz Márton

– Az első félidőben teljesen egyenrangú partnerei voltunk a Vasasnak, amely kimondott helyzet nélkül megszerezte a vezetést – jelentette ki a PMFC vezetőedzője, Kulcsár Árpád. – Attól függetlenül, hogy milyen passzban van a csapatunk, úgy ment ki a második félidőre, hogy megpróbál mindent. Utána jött egy szerencsétlen gól, amikor a beadást követően nem a védők, hanem egy támadó elé pattant a labda. Ez után már nagyon nehéz visszahozni egy mérkőzést, főleg egy ilyen jó csapat ellen, amely játékosállományban bőven a PMFC felett, de talán az NB II. felett is van. A játékosokat nem tudom nagyon elmarasztalni, mert a szívüket, lelküket beletették. Jelen pillanatban ilyen passzban vagyunk. Ha nincs rövidzárlat, akkor a szerencse is elpártol tőlünk. Sokkal többet kell tenni, dolgozni. Egy fiatal csapatról beszélünk, amelynek a felkészülése nem volt ideális. Ettől függetlenül megmagyarázni a 4–1-et elég nehéz!

A PMFC így három pontra van a kieső helytől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában