Labdarúgás

2024.02.19. 16:01

Tizenkilenc baranyai egyesület főrendezője vett részt a képzésen

Móga Richárd

Forrás: https://szmsport.ro/

A Magyar Labdarúgó-Szövetség Baranya Vármegyei Igazgatósága a megyei amatőr labdarúgó egyesületek főrendezői részére szervezett képzést.

A Főrendezők képzésével az Igazgatóság célja a fegyelmi helyzet javítása, az egyesületek rendezéssel kapcsolatos feladatainak áttekintése, annak érdekében, hogy a rendezők a mérkőzések rendjének biztosításában minél hatékonyabban tudjanak részt venni.

Az őszi szezon végén ugyebár két sajnálatos eset is történt Baranyában. Gondolhatunk a Báta–Dunaszekcső vármegye hármas bajnokira, mikor is megtámadták a játékvezetőt, de a decemberi Lovászhetény-Pécsvárad–Villány is nagy port kavart. Bogyay Zoltán kihangsúlyozta, hogy a bizottságokkal együttműködve az igazgatóság azon van, hogy mindenkinek eljusson az az üzenet, hogy aki ilyet elkövet, az súlyos büntetésre számíthat.

A fent említett képzésen, ahol kölcsönösen megbeszélésre kerültek a Főrendezői, rendezői feladatok, 19 egyesület főrendezője, valamint az MLSZ BVI Biztonsági Bizottságának Elnöke is részt vett.

A vármegye egyes, valamint a vármegye kettes pontvadászat a tervek szerint február 24-én, szombaton rajtol majd, míg a vármegye hármas bajnokság március 9-én folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában