Labdarúgás

2024.03.12. 16:01

A gólcsapok megnyitásával feledtették a botrányt

Móga Richárd

Fotó: Für Henrik

Gólzáporos mérkőzések feledtették a naptári év első botrányba fulladt Baranya vármegye hármas bajnokiját. 

Mint arról már korábban beszámoltunk, múlt héten a Palotabozsok–Dunaszekcső találkozó a harmincegyedik percben félbeszakadt, de ezúttal tizenhat összecsapás is gond nélkül lezajlott. 

A Czibulka-mezőnyében a listavezető Hosszúhetény magabiztos sikert aratott, a két legfőbb üldözője egymás elleni csatáját pedig nagy meglepetésre könnyedén behúzta hazai környezetben az Egerág. A Csík-csoportban gyakorlatilag minden pályán érvényesült a papírforma, míg a Dárdaiban a Szársomlyó aratta a legfölényesebb győzelmet, némi meglepetésre pedig a bajnokaspiráns Borjád alaposan megszenvedett a Kölked ellen. 

Czibulka-csoport (12 csapat), 13. forduló: Hosszúhetény–Olasz 3–0, Mágocs–Szászvár 1–4, Egerág–Sásd 5–1, Újpetre–Bogád-Pogány 2–1, Hidas–Szalánta 2–3, Bányász–Orfű 8–1. 

Csík-csoport (12 ), 13. forduló: Misinai Sasok–Szigetvár 7–1, Baksa–Kökény 2–2, Gyód–Vajszló 1–3, Kishárságy–Szabadszentkirály 6–2, Nagydobsza–Mozsgó 3–1. 

Dárdai-csoport (10 csapat), 13. forduló: Dunaszekcső–Szársomlyó 1–5, Báta–Babarc 1–1, Borjád–Kölked 1–0, Görcsönydoboka–Palotabozsok 0–3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában