Cselgáncs

2024.03.13. 12:42

Egyénenként és csapatként is remekeltek

Kvanduk Bence

Forrás: PVSK

Szép sikereket ünnepelhetett a PVSK cselgáncs szakosztálya a mórahalmi Diák A-B korosztályos Magyar Kupán, illetve nyílt országos serdülő rangsorversenyen. Az egyéni sikerek mellett egyesületként is élmezőnyben végeztek a pécsiek, a diákok versenyében bajnokok lettek, összesítettben a Vasút harmadikként zárt.

Diák B korosztály eredménye: 2. Szentpéteri Emese (-40 kg), 3. Balogh Barnabás (-41 kg), Kádár Bálint Magor (-32 kg).
Diák A korosztály: 1. Nagy-Ilonczai Natália (-50 kg), Radvánszky Júlia (+56 kg), Csoport Csongor (-41 kg), 3. Kelemen Antónia (-35 kg).
Serdülő korosztály: 3. Radvánszky Júlia (-70 kg), 5. Kelemen Antónia (-36 kg), 7. Nagy-Ilonczai Natália (-48 kg), Csoport Csongor (-42 kg).

– A hosszúra nyúlt napon a diák korcsoportnál örültünk a sikereknek – jelentette ki Kersics Antal szakmai vezető. – A taktikai és technikai feladatoknak jól megfeleltek, így szép sikereket tudhatnak magukénak versenyzői. Ebben a korcsoportban elért kupa győzelmünk jó ugródeszka a jövőre nézve. Serdülőink között a tudásuk mellé nagyobb tapasztalatszerzés volt a cél. Itt már vannak olyan technikák, amiket diák korosztályban még nem alkalmazhatnak a versenyzők. Jó irányban haladunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában