Labdarúgás

2024.03.25. 16:02

Két baranyai labdarúgócsapat is tíz gólt kapott, miközben hatalmas meglepetést okozott az Újpetre

Móga Richárd

Fotó: Jacobs Stock Photography Ltd

A hétvége legnagyobb meglepetését a Baranya vármegye hármas bajnokságban az Újpetre szolgáltatta azzal, hogy idegenben legyőzte a bajnokaspiráns Sásdot. Ezzel pedig a listavezető Hosszúhetény öt pontos előnyre tett szert.

A többi pályán gyakorlatilag érvényesült a papírforma, de néhány együttes biztos hamar feledné ezt a fordulót. Gondolhatunk elsősorban az Orfű és a Hobol labdarúgócsapatára, ugyanis mindkét fél egyaránt tíz alkalommal kapitulált, de a Szabadszentkirály sem dicsekedhet a mutatott játékkal.

Czibulka-csoport (12 csapat), 15. forduló: Sásd–Újpetre 0–2, Hosszúhetény–Bogád-Pogány 4–0, Mágocs–Olasz 1–3, Hidas–Egerág 1–2, Bányász–Szalánta 2–3, Szászvár–Orfű 10–0.
Csík-csoport (12 ), 15. forduló: Misinai Sasok–Hobol 10–0, Mozsgó–Baksa 2–2, Pellérd–Vajszló 0–4, Kishárságy–Kökény 3–4, Szigetvár–Szabadszentkirály 6–1. A Gyód–Nagydobsza mérkőzés elmaradt.
Dárdai-csoport (10 csapat), 15. forduló: Palotabozsok–Báta 2–0, Dunaszekcső–Kölked 2–5, Borjád–Babarc 2–1, Szársomlyó–Lippó 3–1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában