Kézilabda

2024.03.01. 12:00

Koncentrált támadójáték kell a Kozármislenytől

Kvanduk Bence

Forrás: MW

Nincs megállás, a Kozármisleny KA női kézilabdacsapatának újabb kemény összecsapásra kellett elutaznia Dunaújvárosba, ahol szombaton 17 órakor lép parkettre a két NB I.-es pontért.

Az újoncnál nem áll sokkal jobban a vendéglátó, 10 pontjával 11. a 14 fős mezőnyben, de a december végi mislenyi találkozón hat góllal jobbnak bizonyult. Most ezt a különbséget kell eltüntetniük a baranyaiaknak.

– Már a múlt héten is feszesebb volt a védelem, mint az előtte lévő meccseken. Ebből tudunk építkezni a Dunaújváros elleni mérkőzésen, ami hozzá segíthet minket egy jó eredményhez – nyilatkozta Tobak Luca a találkozóról a Misleny felületein. – Ha ehhez párosul egy koncentráltabb támadójáték, akkor lehet esélyünk egy jó mérkőzést játszani.

Az együtteshez kapcsolódó hír, hogy a Győr elleni, Lauber Dezső Sportcsarnokban, március 27-én, szerdán, 18 órától esedékes találkozójára már lehet kapni jegyeket az online értékesítő felületükön, illetve személyesen, a kozármislenyi Városi Sportcsarnok büféjében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában