Cheerleading

2024.03.07. 11:01

Közeleg az év legnagyobb versenye, ráadásul rengeteg pécsi is bizonyíthat

Móga Richárd

Forrás: Team Hungary Cheer Hip-Hop

Mint arról már korábban beszámoltunk, gőzerővel készül a Magyar Cheer Hip-Hop a 2024-es ICU European Cheerleading Championshipsre. Az pedig külön öröm, hogy több baranyai kiválóság is ott van a válogatott keretében. 

A hölgyeket illetően pécsiként biztosan bizonyíthat majd Hári Anett, Tresch Jázmin Lilla, Funták Noémi, Nyulasi Csenge, Steingruber Nikolett, Tumpek Nikolett, Biró Tímea, valamint Szalai Kata.

Legutóbbi beszámolónk óta pedig kiderült, hogy a Pécsi Tudományegyetem gyógytornász, illetve (cheerleading) edző szakos hallgatója, Zab Johanna, a számos Európa-bajnoki címmel rendelkező Parádi Viktória, a PTE PhD-s hallgatója, Bogdán Leila, valamint az akrobatikus rock and roll világában is jártas Tóth Petra is készülhet a megmérettetésre. 

A fiúknál Bánky Botond és Márkovics Gábor behívásáról már írhattunk, viszont Gergely Viktor jelenléte, aki tizenegy éve foglalkozik hiphop-, show- és színpadi táncokkal, illetve minimális break­tudással is rendelkezik, jókora lendületet adhat a magyar csapatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában