Labdarúgás

2024.03.18. 19:02

Öt csapat adja a hétvége válogatottját, de az éllovas vitte a prímet

Móga Richárd

Forrás: Villány Torna Club 1916.

Az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság tizennyolcadik fordulójának szombati játéknapján két pécsi helyszínen pattogott a labda. A PTE PEAC II. otthonában a Siklós sokáig jól tartotta magát, sőt, csupán egy utolsó perces öngól döntött a három pont sorsáról, így nem lehet teljesen elégedetlen játékosaival Bíró Ferenc. Együtteséből ragyogóan teljesített Szabó Ádám Imre, míg a hazai oldalon Ujvári Mátyás dicsérhető, aki sérülten játszott mindvégig, de csapattársa, Gál Szabolcs is közel tökéletesen szerepelt.

A PVSK háza táján a Villány nem kegyelmezett. A listavezető az első játékrész hajrájában megnyitotta a gólcsapokat, köszönhetően többek között Gellén Dávidnak és Ulrich Dániel Rolandnak. A védelemből Forró Attilát lehet kiemelni, középpályán pedig Sztojka Alex sziporkázott.

A vasárnapi játéknapon Nagykozárban véleményes játékvezető ítéletektől volt hangos a bajnoki, de a Lovászhetény-Pécsvárad így is behúzta a győzelmet. Ehhez persze kellett Kőnig Bálint remeklése, aki egy hosszú sérülés után igyekszik visszanyerni formáját.

Mindeközben Bólyban nagy küzdelmet láthatott a publikum, de Dósa Tamás lehúzta a rolót, Szentmártoni esélyt sem adott a komlói támadóknak, Nagy Zsombor pedig kétszer is feliratkozott a gólszerzők közé. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában