Labdarúgás

2024.03.17. 18:00

Véleményes játékvezetői ítéletek ellenére is nyert a bajnokaspiráns, míg a Bóly otthon ünnepelhetett

Móga Richárd

Fotó: Monyoródi Levente

A Lovászhetény-Pécsvárad Reith vezényletével kényelmes előnybe került hatvannégy percnyi játék után az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság tizennyolcadik fordulójának vasárnapi játéknapján, de véleményes játékvezetői ítéleteket követően a házigazda izgalmassá tette a véghajrát Bodor duplájának köszönhetően. A hírek szerint egy szabályosnak tűnő gólt visszavont a bajnokaspiráns kárára Albert Gábor, továbbá egy tizenegyes is elmaradt a vendégcsapat szerint. Igaz, a Lovászhetény-Pécsvárad így is begyűjtötte a három pontot, de dicséretes volt a Nagykozár kitartása és küzdeni akarása.

Nagykozár–Lovászhetény-Pécsvárad 2–3 (0–1)
Nagykozár. Vezette: Albert G. (Pavlovics, Mezőföldi). Nagykozár KSE: Lukics – Tóth Sz. (Németh T., 62.), Béres Má., Faragó, Teszárik – Laki, Babai, Nagy M., Rigó – Kiss K., Bodor. Vezetőedző: Takács Lajos. Lovászhetény-Pécsvárad KFT: Matesz – Németh A., Fiáth, Tóth M., Kungl – Spánitz (Stercz, 89.), Kovács A. (Frick, 84.), Kőnig, Reith – Kelemen F. (Dorn, 77.), Szentes. Vezetőedző: Varga László.
Gólszerzők: Bodor (77., 82.), illetve Reith (15., 60.), Szentes (64.).

Először kapott ki idegenben Turi Zsolt vezetésével a Komló labdarúgócsapata, így az együttest megelőzte a tabellán a PTE PEAC II. A sokat látott bólyi spíler, Nagy Zsombor kétszer is betalált az első játékrészben, a fordulás után pedig már nem változott az eredmény.  

Bóly–Komló 2–0 (2–0)
Bóly. Vezette: Bánfai (Oletics, Csátity).
Gólszerző: Nagy Zsombor (2). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában