Labdarúgás

2024.04.08. 18:02

Ez még gombócból is sok: hetet rúgott a Baksa, tíznél állt meg a Borjád

Móga Richárd

Fotó: Bencsik Ádám

Óriási meglepetésre a Sásd labdarúgócsapata hazai pályán kikapott a Hidastól az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokság tizenhetedik fordulójában, így az Egerág a Bányász elleni győzelemmel fellépett a dobogó második fokára. A listavezető nem hibázott, igaz, csupán egyszer sikerült bevennie az Újpetre kapuját még a második percben, de a lényeg a három pont.

A Csík-csoport legjobban várt meccsén elmaradt az izgalom, ugyanis a címvédő Misinai Sasok gyakorlatilag átgázolt az éllovason, így már csak egy ponttal vezeti a bajnokságot a Vajszló. Ebben a mezőnyben igencsak nagy pofont kapott még a Kishárságy, valamint a Kökény alakulata is.

A Dárdaiban nem borult a papírforma, három 4–1-es eredmény született, de vélhetően a Báta játékosai felednék leghamarabb ezt a fordulót, ugyanis a Borjád tíz alkalommal is mattolt, ráadásul Horváth Milán ötször volt eredményes.

Czibulka-csoport (12 csapat), 17. forduló: Sásd–Hidas 1–2, Mágocs–Bogád-Pogány 1–5, Újpetre–Hosszúhetény 0–1, Bányász–Egerág 0–3, Szászvár–Szalánta 3–1, Orfű–Olasz 2–4.
Csík-csoport (12 ), 17. forduló: Misinai Sasok–Vajszló 6–2, Mozsgó–Gyód 1–2, Baksa–Kishárságy 7–2, Pellérd–Nagydobsza 3–2, Szigetvár–Kökény 8–2, Hobol–Szabadszentkirály 5–1.
Dárdai-csoport (10 csapat), 17. forduló: Dunaszekcső–Babarc 1–4, Borjád–Báta 10–2, Szársomlyó–Geresdlak 4–1, Lippó–Kölked 1–4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában