Labdarúgás

2024.04.08. 12:06

Aczél Zoltán: „Ilyen mutatóval nem lehet meccset nyerni”

Nem lehetett elégedett a csapata teljesítményével Aczél Zoltán vezetőedző. A HR-Rent Kozármisleny a labdarúgó NB II. 27. fordulójában a Kazincbarcika ellen szenvedett a kék-fehér együttes vereséget.

Kvanduk Bence

Egyre közelebb kúsznak a tabellán hátrébb lévő csapatok a HR-Rent Kozármislenyhez miután az elmúlt két fordulóban öt pontot is elvesztett a baranyai együttes. A Gyirmót már csak öt egységre van Bekééktől, akiktől vasárnap a Kazincbarcika vitte el a három pontot két Pethő góllal, amire nem volt válaszuk.

HR-Rent Kozármisleny
A Kazincbarcika kihúzta a HR-Rent Kozármisleny lába alól a talajt
Fotó: Laufer László

– Gratulálok a Kazincbarcikának, teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést – jelentette ki Aczél Zoltán, a HR-Rent Kozármisleny vezetőedzője a meccset követően. – Nem akartak túl sokat csinálni, azt csinálták, amit nagyon jól tudnak. Nem foglalkoztunk azzal, hogy voltak eltiltottjaink és hiányzóink, de az első félidő az ittlétem óta az egyik leggyengébb félidőnk volt. Én viszem el a balhét, mert hittem egy kezdő tizenegyben, de sajnos nem működött, ezért vállalom a felelősséget. Ilyen rossz félidőt sem az idei szezonban, sem az NB III.-ban nem láttam még a csapattól, de ez a csapat is mi vagyunk! A második félidőben már volt tűz, de sajnos helyzet nélkül nem lehet bajnoki mérkőzést nyerni. Az ellenfélnek sem volt sok helyzete, mindkét félidőben volt 1-1. Nagyobb tűzzel játszottak, átérezték azt, hogy 6 pontra vannak a kieséstől, míg 1 pontra a 6. helytől. A mi esetünkben 8 pontra voltak mögöttünk, de nem érzem azt, hogy a játékosaim elégedettebbek lettek volna.

 Az biztos, hogy ma a párharcok közel 80 százalékát nyerték meg a vendégek, ilyen mutatóval pedig nem lehet mérkőzést nyerni, szinte leatletizáltak minket. 

– Ezen el kell gondolkoznunk, de mondom még egyszer, ezek is mi vagyunk, ugyanazok a játékosok, akik meccseket nyertek – zárta szavait.

A HR-Rent Kozármisleny dolga nem lesz egyszerűbb

Javítani sem lesz egyszerű a Kozármislenynek a következő fordulóban, hiszen jövő hétfőn 20 órakor a Gera Zoltán vezette Vasas otthonában lép pályára. Az angyalföldiek jelenleg pontegyenlőségnél állnak a Győr mögött a harmadik helyen, de egészen biztosan mindent el fognak követni azért, hogy előzni tudjanak az idény végéig, s feljussanak. Ősszel ugyan 4–3-ra nyerte az egymás elleni találkozót a Misleny, de Major Sámuel akkor is a hosszabbításban szerezte meg a kék-fehéreknek a három pontot, s a Vasas ezúttal nem egy Csákvár elleni ikszet követően készül a találkozóra, három meccses győzelmi sorozatban van. Persze a Misleny sincs messze a negyedik Szegedtől, így számukra is bőven van motiváció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában