Bama.hu videó

2024.04.07. 19:15

Pethő duplájára nem volt a Mislenynek válasza - videó

A HR-Rent Kozármisleny az elmúlt meccseken veszített lendületéből, s a labdarúgó NB II. 27. fordulójában a Kazincbarcika ellen így nem tudott pontot otthon tartani.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Baranya Kemény védekezéssel találta szemben magát a HR-Rent Kozármisleny, s az eltiltott Kirchner hiányában ez komolyan feladta neki a leckét. A 27. percben aztán Pethő juttatta vezetéshez a vendégeket. Egy labdaszerzést követően a jobb szélen gyújtotta be a rakétákat, majd Pekár elé tálalt. A társ lövésé ugyan Lékai még hárította, de épp Pethő elé pattant a labda, aki már nem hibázott.

A Misleny ezt követően ment az egyenlítésért, de a 72. percben még nagyobb bajba került. Egy gyors vendég bedobásra Pethő előbb ért oda, mint Lékai, s a kapus felett a kapuba fejelt beállítva a végeredményt.

HR-RENT KOZÁRMISLENY–KAZINCBARCIKA SC 0–2 (0–1)
Labdarúgó NB II., 27. forduló. Kozármisleny, 700 néző. Vezette: Jakab (Baghy, Sinkovicz). 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke, Ikonomou, Füredi, Turi (Koszovcsuk, 81.) – Molnár Á. (Nagy M., 61.), Nagy E. (Vogyicska, 75.), Schuszter, Tóth Z. (Kozics, a szünetben) – Daru, Horváth P. (Major S., a szünetben). Vezetőedző: Aczél Zoltán. 
KAZINCBARCIKA: Tóth B. – Ternován, Heil, Süttő, Kotula – Varga J. - Pinte P. (Ádám F., 88.), Csatári, Kártik (Szabó B., 65.), Pekár L. (Kurdics, 65.) – Pethő (Vincze, 79.). Vezetőedző: Csábi József.
Gólszerző: Pethő (27., 72.).

A mérkőzés előtt Fülöp Zoltán főszerkesztő átadta az Év férfi sportcsapata díjat Gajág Gergő csapatkapitánynak és Aczél Zoltán vezetőedzőnek, amelyet az olvasót a Dunántúli Napló és a bama.hu közös szavazásán ítéltek oda az együttesnek, illetve Kvanduk Bence sportrovat vezető Kirchner Krisztián az Év férfi sportolója elismerést nyújtotta át Kirchner Krisztiánnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában