Még nincs minden veszve

2024.04.05. 16:57

Nyílt levéllel fordultak a szurkolóhoz a pólósok

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Már csak két meccse maradt arra a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapatának, hogy az OB I. Középszakaszában az Alsóház utolsó helyéről elmozdulva megelőzze a három ponttal előrébb járó KSI-t. Ehhez első lépésként szombaton 19 órától épp a közvetlen előtte álló riválisát kell legyőznie, de a siker eléréséhez nagy szüksége van a rajongókra is.

„Kedves Szurkolóink! Tudjuk, hogy nem sok örömteli pillanatot tudtunk nektek adni ebben a szezonban, mondhatjuk azt is finoman szólva, hogy ez egy gyenge szezon eredmény szempontjából. Viszont még nincs veszve minden, a KSI ellen a hétvégén borzasztó fontos meccset játszunk, amire gőzerővel készülünk, reméljük, hogy minél többen kilátogattok a hétvégén és biztatjátok a csapatot, mert nélkületek nem igazi az uszodai hangulat. A tőlünk telhető maximumot adva bízunk abban, hogy győzelemmel háláljuk meg azt, hogy még egy ilyen viszontagságos évben is jártok meccsre és mellettünk vagytok! Várunk titeket szeretettel szombaton 19:00-kor!” – fogalmazott a csapat nevében a kapitány, Lajkó Márton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában