Labdarúgás

2024.04.19. 14:00

Újra portyázni indulnak a pécsi lányok

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Több mint egy hónapja nem lépett tétmeccsen pályára a PMFC női labdarúgócsapata, amely veretlenül vezeti az NB II. Nyugati csoportját a hétvégén viszont valószínűleg kitömi majd vendéglátóját. Szombaton 14 órakor ugyanis ahhoz a Martonvásárhoz utaznak Égi Barbaráék, amely eddig egyetlen egy pontot nem gyűjtött, viszont 15 meccsen 198 gólt kapott. Az őszi, pécsi meccset 24–1-re nyerte ellene a Pécs.

A PVSK a Kelen SC-t fogadja vasárnap 16 órakor egy nagyon fontos mérkőzésen. A fővárosiak épp a Vasút mögött állnak az utolsó előtti helyen három pontjukkal, s kettővel kevesebb lejátszott meccsükkel. Ferencz Éváéknak ezt a találkozót meg kell nyerniük, hogy ne kopjon a 8 egységnyi előnyük. Ősszel idegenben viszont nem volt nagy különbség a két együttes között. Szabó Bernadett 15. percben szerzett gólja döntött a pécsiek javára, azon kívül nem esett több találat. A PVSK sincs azonban jó formában, az elmúlt négy mérkőzését kivétel nélkül elvesztette, s az előtte lévőn sem nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában