Labdarúgás

2024.05.27. 12:26

Mátyus: Sorolhatnám a kifogásokat, de maradjunk annyiban, borzasztóan sajnálom

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Semmiképpen sem teljesülhetett a PMFC célja, hogy kiharcolja a bennmaradást a labdarúgó NB II.-ben miután a BVSC-Zugló és a Budapest Honvéd lehozott egy barátságos 0–0-t, azonban arra meg volt a lehetősége a Szeged elleni vezetés birtokában az együttesnek, hogy állva haljon meg. Ez végül nem sikerült, a szegediek egyenlítettek, s elvittek egy pontot Helesfayéktól.

– Az elmúlt hetekben a megszokottnál talán többet beszéltem a sajtó képviselőihez – kezdett bele Mátyus János a mérkőzést követően. – A legnehezebb pillanatokban is próbáltam tartani a lelket mindenkiben. A nagy célunkat nem értük el, ezért óriási a csalódottságom. Ezer meg egy okot, kifogást sorolhatnék, de nem teszem, mert nem kenyerem. Amikortól elvállaltam a klub vezetőedzői pozícióját, attól kezdve én vagyok a szakmai munkáért a felelős, s mivel nem sikerült kivívnunk a bennmaradást, ezért az elsőszámú felelős én vagyok. Még egyszer mondom, sorolhatnám a kifogásokat, de maradjunk annyiban, hogy borzasztóan sajnálom.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában