Szektorlabda

2024.05.10. 12:11

Repülőrajtot vett a címvédő DÖKE Komló az élvonalban

Kvanduk Bence

Szendrey szorongatja ellenfelét

Forrás: DÖKE Komló

Nem is olyan régen még a zsinórban behúzott második bajnoki címet ünnepelte a DÖKE Komló szektorlabdacsapata, Komáromban viszont máris elkezdődött az NB I. új idénye.

A nyolcszoros bajnok a Pákai, Fülöp, Szendrey, Trecskó, Major alkotta kerettel vágott neki a meccseknek, ugyanakkor az első játéknap bőven tartogatott meglepetéseket. A tavaly épp csak bennmaradó Szeged I. remekelt, s a második helyre száguldott, míg a mindig kiváló Testvériség és a megerősített Kecskemét I. is beragadt a rajtnál. 

Persze a többiek szereplése egyáltalán nem zavarta a komlói gombozókat, akik 25 pontot gyűjtöttek 7 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel, amivel a tabella élére álltak az első forduló után, s alapot teremtettek az újabb címvédésre.

Az NB I. élmezőnye egy forduló után: 1. DÖKE Komló 25 pont, 2. Szeged 19, 3. Vasi GE 16.

Hasonlóan jól sikerült a DÖKE Komló második vonalban szereplő együttesének rajtja is Szegeden. Major István és Takács Lajos vezérletével 25 pontot gyűjtöttek, s így a Mundial és a Szeged II. előtt vezetik a bajnokságot. Persze Balla, Trischler és Gyozsán is kivette részét a sikerből. Mérlegük 8 győzelem és 1 döntetlen, azaz veretlenül teljesítették a fordulót a komlóiak.

Az NB II. élmezőnye egy forduló után: 1. DÖKE Komló II. 25 pont, 2. Mundial 24, 3. Szeged II. 22.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában