Kék hírek, bulvár

2014.06.19. 11:23

50 ezerre büntették a dalolászó pécsi férfit

Többször is felszólították a rendőrök a 44 éves férfit, hogy hagyja abba a másokat zavaró, hangos éneklést, mégis tovább dalolászott. Előállítás lett a vége.

police.hu

Egy pécsi lakó hívta telefonon szerdán éjszaka 23 óra 20 perckor a rendőrség ügyeletét, hogy valaki a házuk közelében lévő buszmegállóban már több mint fél órája olyan hangosan énekel, hogy családja nem tud pihenni tőle.

A helyszínre érkező rendőrök a 44 éves férfit intézkedés alá vonták. O. Imre elmondta, hogy sokat italozott a nap folyamán és jókedvéből adódóan dalolászik.

Az igazoltatás ideje alatt a férfi rendőri felszólításra abbahagyta a nótázást, azonban azt követően újra hangos éneklésbe kezdett. Az ismételt felszólításnak eleget téve a férfi csendben tovább sétált, azonban a rendőrök pár perc elteltével újra hallották, hogy O. Imre hangosan énekel, kiabál.
A jókedvű pécsi lakost – mivel a többszöri rendőri felszólításnak sem tett eleget – előállították, majd csendháborítás szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki részére. Mint megtudtuk, 50 ezer forintba került az éjszakai nótázás.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik