Kék hírek, bulvár

2016.01.04. 15:07

Két baleset egy időben a 67-esen

Ketten sérültek meg Mozsgó és Szentlászló között. Vásárosdombón egy gépjármű borult az árokba, itt is van egy sérült.

dg (bama.hu)

2016. január 4-én 10 óra 50 perc körüli időben a 67-es számú út Mozsgó és Szentlászló közötti szakaszán rövid időn belül - eddig tisztázatlan okok miatt - két gépkocsi egymástól függetlenül árokba borult. A baleset során az elsődleges orvosi vélemény szerint mindkét járművezető nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben, a körülményeket a Szigetvári Rendőrkapitányság vizsgálja.


 
Ugyanebben az időben Vásárosdombó belterületén, a Rákóczi utcában a rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan okok miatt egy gépjármű borult az árokba. A gépjárművezetőt az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszon félpályás útlezárás mellett helyszíneltek, a körülményeket a Komlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!