Közélet

2006.12.13. 11:27

Horváth Ágnes kapta a pécsi egyetem sajtódíját

Pécs | Horváth Ágnes, az Educatio Press Magyar Oktatási Hírügynökség főszerkesztője vehette át dr. Lénárd Lászlótól, a Pécsi Tudományegyetem rektorától „A pécsi felsőoktatásért” sajtódíjat az egyetem szerdai, évzáró sajtóbeszéletésén.

BAMA

Dr. Lénárd László, a Pécsi Tudományegyetem rektora adta át az elismerést a Palatinus Szállóban megrendezett hagyományos évzáró sajtóbeszélgetésen Horváth Ágnesnek, az Educatio Press Magyar Oktatási Hírügynökség főszerkesztőjének az online médiában végzett magas szintű munkájáért, kiváló színvonalú szerkesztői tevékenységéért, amellyel nagyban segítette a pécsi felsőoktatás hír-nevének erősítését, valamint a Pécsi Tudományegyetem széleskörű bemutatását.

A Pécsi Tudományegyetem 2006-ban immár hetedik alkalommal ítélte oda "A pécsi felsőoktatásért" sajtódíjat a magyar sajtó egy képviselőjének. Az alapítás évében, 2000-ben az azóta sajnos elhunyt Káplár László újságíró (MTI), 2001-ben Kovács Zoltán szerkesztő (Magyar Rádió), 2002-ben dr. Dunai Imre újságíró (Dunántúli Napló), 2003-ban Kálmándy Ferenc fotóriporter (MTI), 2004-ben Keresnyei János, a Pécs TV ügyvezetője, míg tavaly dr. Kozma Ferenc újságíró (Dunántúli Napló) vehette át ezt az elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!