Közélet

2010.02.04. 17:09

Bemutatta jelöltjeit az LMP

Igény van az LMP-re, mert lehet más a politika! – egyebek mellett ezzel a felkiáltással fogadták a sajtó képviselőit abban a pécsi, belvárosi étteremben, ahol bemutatta Baranya megyei jelöltjeit a 2010-es országgyűlési választásokra a Lehet Más a Politika (LMP) párt, és ahol máris kemény, a jelenlegi politikai elitet bíráló szavak is elhangzottak.

B. A.

A Lehet Más a Politika célja egy olyan ország megteremtése, ahol mindenki számít, és az állam jó gazdája közös javainknak. Céljaik eléréséhez az LMP Baranya Megyei Szervezete mind a hét megyei választókörzetben felkészült, elkötelezett politikus-jelölteket indít, mint fogalmaztak: az erodálódott politikai elit leváltására. Olyanokat, akik szakmájukban, közösségeikben hitelesek, megbízhatóak.

Akik kiválóan ismerik a helyi, területi problémákat, szívükön viselik a rájuk szavazók gondját, baját, és hajlandók tenni is érte. Baranya megyei képviselő-jelöltjeik a következők. Pécs 1-es választókerületében Kölcsey-Gyurkóné Baka Sára pedagógus.

Pécs 2-es választókerületében dr. Wildmann János közgazdász, teológus. Pécs 3-as választókerületében dr. Kóbor József biofizikus. A Komlói választókerületben Ladányi Attila zoopedagógus. A Mohácsi választókerületben Hartweg Ildikó vállalkozó. A Siklósi választókerületben M. Balogh Edina humánfejlesztő, koordinátor.

A Szigetvári választókerületben Skrionya Zoltán üzemmérnök, gazdálkodó. Mindannyian elkötelezettek a megújulásért, s kijelentették, hogy vállalják, hogy más lesz a politika, ha az LMP parlamenti párttá válik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!