Közélet

2013.04.08. 07:12

Vakvezető kutya kiképzésére gyűjt a pécsi szervezet

Egy vakvezető kutya kiképzésére gyűjt egy pécsi civil szervezet. A hét végén felvonulást is tartottak, kutyákkal együtt, ahol a kulturált állattartásra kívánták felhívni a figyelmet.

K. E. I.

Az esős idő miatt a vártnál kevesebben (nagyjából 50 ember és 15 kutya) – ám annál jobb hangulatban – vettek részt a szombati pécsi felvonuláson, amelyet „A Kulturált Állattartásért és a Tiszta Környezetért” civil társaság szervezett.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Olvasói fotó
[/caption]

Az állatbarátok és természetvédők második alkalommal hívták fel a figyelmet kulturált és felelős állattartásra, a környezet védelmére és állatkínzók elleni munkára. Ugyanők még aznap egy jótékonysági estet is tartottak Nagy Bandó Andrással és Weisz Fannival, ahol egy pécsváradi fiatalember vakvezető kutyájának a kiképzési költségeire gyűjtöttek.

Aki nem lehetett ott, de szívesen segítene, az április 15-ig megteheti. Az adományokat az 50800197-33743529-es bankszámlaszámra várják „Marci támogatása” címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!