Közélet

2014.03.27. 07:05

Lemondott a harkányi gyógyfürdő vezérigazgatója

Benyújtotta lemondását Kesjár János, a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, értesült a hírről a Dunántúli Napló.

B. A. (Dunántúli Napló)

Kerestük az APEH korábbi régiós igazgatóját, aki tavaly tavasszal került a gyógyfürdő élére, de azt mondta, nem kíván nyilatkozni. Annyit jegyzett meg, kissé titokzatosan, „ha egy fát félbe vágnak, attól még az idővel, később kisarjad és koronát növeszt”. Kesjár János három évtizede él a fürdővárosban, a gyógyfürdő igazgatói pozíciója előtt több éven át a fővárosban, az Állami Számvevőszék elnöke mellett is dolgozott.

Imri Sándor, a többségi tulajdonos harkányi önkormányzat polgármestere közölte: egyelőre csak annyit tud megerősíteni, hogy Kesjár János valóban beadta a felmondási kérelmét, amelyről ma délelőtt döntenek majd egy rendkívüli testületi ülésen.

A Dunántúli Napló úgy tudja, hogy ha a grémium többsége elfogadja Kesjár János lemondását, már ma megnevezhetik és meg is szavazhatják az utódját, ugyancsak pályáztatás nélküli kinevezéssel.

A gyógyfürdő vezetői posztjáról a polgármester tavaly úgy nyilatkozott, hogy sosem értett egyet azzal, hogy egy részvénytársaság első emberét pályázat révén keressék.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!