Kultúra

2012.12.06. 07:51

Weisz Fanni és Tvrtko különös történetei élőben

Különleges előadást tart szombaton 17 órakor a Palatinus szálló Bartók-termében Vujity Tvrtko és Weisz Fanni.

M. B. E.

Pécs közismert személyiségei az elmúlt egy hónapban közel másfél tucat telt házas bemutatót tartottak: Sepsiszentgyörgyön egyetlen este 920 ember látta az előadást a Tamási Áron Színházban, Győrben biztonsági okokból nem engedtek félezernél több nézőt a terembe, Biharkeresztesen az eredeti helyszín helyett a helyi sportcsarnokban tartják majd az előadást a nagy érdeklődés miatt.

– Óriási öröm, hogy ennyien akarják látni és hallani a királynő beszédét. Ez nem csupán egy könyv címe, nem egyszerűen csak egy előadás, hanem egy elképesztő küzdelem eredménye, amely másoknak hitet erőt és kitartást adhat – mondta Vujity Tvrtko. – Szórakoztató estet ígérünk Fannival, olyat, amely megnevetteti, elgondolkoztatja és rengeteg erővel tölti meg az embereket.

– Pécs számunkra különleges helyszín, nem egy a sok közül, hiszen mind a ketten pécsiek vagyunk – tette hozzá Weisz Fanni. Az est kapcsán az emberek körbeutazhatják a Földet Észak-Koreától Haitiig, és persze meghallgathatják a királynő beszédét is, amelyről előzetesen hiába faggattuk a két szereplőt, nem árultak el többet. A pécsi előadás ingyenes, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!