Az igazság órája

2023.11.18. 16:37

Bábkormányt akartak ültetni a magyarok nyakába (videó)

Sorosék nem nyugszanak, amíg Magyarországon kormányváltás nem lesz.

MW

A Közép-európai Egyetem (Central European University, CEU) által közreadott képen az intézmény alapítója és tiszteletbeli elnöke, Soros György üzletember beszédet mond az egyetem bécsi campusának megnyitóján 2019. november 15-én

Forrás: MTI/CEU

Fotó: CEU/Végel Dániel

Ez egyértelműen külföldi beavatkozás egy tagállami választásba – mondta el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Lajkó Fanni, a központ elemzője a guruló dollárok ügyről.

 Azt szeretnék megakadályozni, hogy egy szuverén, jobboldali, konzervatív kormány legyen hatalmon Magyarországon. Ezt egyébként Alex Soros már többször kifejtette – emlékeztetett az elemző. Sorosék alapítványainak is van köze a pénzt küldő Action for Democracyhoz, így Bajnai Gordonékhoz is. Ő addig nem nyugszanak, amíg Magyarországon kormányváltás nem lesz 

– hangsúlyozta Lajkó Fanni.

A magyarok nyakába bábkormányt akartak ültetni 

– fogalmazott a műsorban Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője. Azzal kapcsolatban, hogy házkutatás volt Karácsony Gergely főpolgármester tanácsadójánál, Tordai Csabánál az 506 millió forintos tisztázatlan támogatások miatt, kifejtette: vagy az adománygyűjtésnél segédkező mszp-sek nem mondanak igazat, vagy meghamisították az aláírásaikat.

A pénteken kezdődött nemzeti konzultációval kapcsolatban Lajkó Fanni a migrációval kapcsolatos kérdést tartja a legfontosabbnak. Elmondta: délvidéki származású, rengeteget van otthon a családjával, nap mint nap látja, hogy mik történnek a határ déli oldalán. A szülei tanúi voltak például egy halálos migránsleszámolásnak egy bevásárlóközpont parkolójában. Tényleg veszélyben van az ott élő egyszerű emberek élete – hangsúlyozta.

Zila János hozzátette: 

Nyugaton is látjuk, hogy mi van. Belgiumban svéd fociszurkolókat lőttek le Kalasnyikov géppisztollyal, Franciaországban késeléses terrortámadás történt, és Angliában is volt egy, amelyet megpróbáltak eltitkolni. Ha nem lenne kerítés, és elfogadta volna a kormány a kötelező kvótát, akkor nálunk is ez történne 

– érvelt az elemző. Brüsszel még mindig át akarja erőltetni a kvótát, fontos, hogy nemet mondjunk rá újra – fejtette ki.

Az Igazság óráját itt nézhetik, hallgathatják meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában