A közösség érdeke

2024.02.10. 19:01

Kocsis Máté: Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott

Lemondásuk annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs - emelte ki a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.

MW

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje nyilatkozik a nemzeti konzultációt és a szuverenitásvédelmet érintõ pécsi fórum elõtti sajtótájékoztatón 2023. november 30-án

Forrás: MTI

Fotó: Katona Tibor

Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott, amit tiszteletben tartunk - közölte a Fidesz frakcióvezetője szombaton Facebook-oldalán.

Kocsis Máté hangsúlyozta: eddigi munkájukért mindkettőjüknek hálás, és köszönetet mondott azért, hogy miként munkájuk során, úgy ma is a közösség érdekeit tartották szem előtt.

Lemondásuk annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs - emelte ki a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.

Kocsis Máté rámutatott: az őket képmutató módon támadó baloldalt ugyanis még ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki 2006-ban lovasrohamot vezényelt a honfitársai ellen és egy zsidó családtól ellopott villában él.

A baloldalon nem kért senki bocsánatot a választók patkányozásáért, a lámpavasazásért, a választók sértegetéséért, ahogy nincs következménye a budapesti korrupciónak, a guruló dollároknak, az antifa vérontásnak és lényegében semminek, ami kiderül róluk - tette hozzá.

Erről a morális különbségről tesz tanúbizonyságot Novák Katalin és Varga Judit döntése - írta Kocsis Máté.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában