Budapest

2024.05.26. 13:18

Szentkirályi Alexandra: elég Karácsonyékból! (videó)

Karácsony Gergely teljesítményével csak Gyurcsány elégedett – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd Zöldek–DK–MSZP fővárosi listavezetője beszédet mond a Jövőt adunk Budapestnek! című választási programismertetőjén a Trafó Kortárs Művészetek Házában 2024. május 25-én

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Karácsony káoszt teremtett a főváros közlekedésében, erre most kitiltaná a 10 évnél idősebb autókat, úgy hogy senkit nem kérdezett meg róla – írta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Elég ebből az átgondolatlan, fejetlen vezetésből! Elég Karácsonyékból!

– hangoztatta a bejegyzésben.

Szentkirályi Alexandra Karácsony nyafogásáról készített videót

„Az ég kék, a fű zöld, Karácsony pedig nyafog”  – kezdte közösségi oldalán közzétett videóját Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

Karácsony Gergely egy közelmúltban adott interjúban arra panaszkodott, hogy ha a sajtó őt kérdezi, általában felmerül az a témakör is, hogy mikor találkozott utoljára Gyurcsány Ferenccel.

Szentkirályi Alexandra a főpolgármester szavaira úgy reagált: „Karácsony beállt a Gyurcsány házaspárt védőszárnyai alá, és most azon hisztizik, hogy miért kérdezik erről?! Hát azért, főpolgármester úr, mert ön százmilliókat folyat el a budapestiek pénzéből Gyurcsányéknak, miközben a DK-nak kampányol vidéken. Ha nem feketeöves Gyurcsány-katonákkal vette volna körbe magát, akkor talán nem erről kérdeznék a főpolgármester urat.”

Siránkozás és hiszti helyett a budapestiekért kellett volna dolgozni és nem Gyurcsányért. De már késő, elegünk van magából és június 9-én leváltjuk önt és Gyurcsányékat is!

– mondta a videóban a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

Hajrá, Alexandra! - írta közösségi oldalára feltett videójához Orbán Viktor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában