családi tragédia

2018.05.11. 06:34

Holtan találtak lőtt sebekkel hét embert Ausztráliában

A rendőrség első vizsgálata alapján úgy tűnik, hogy a gyilkos, vagy gyilkosok magukkal is végeztek.

Holtan találtak lőtt sebekkel hét embert, köztük négy gyereket Ausztráliában – adta hírül pénteken a helyi rendőrség.

Osmington, 2018. május 11.
Rendõrök helyszínelnek a Perth városától 270 kilométerre, délre levõ Osmingtonban, ahol hét agyonlõtt ember holttestére, köztük négy gyerekére, és két lõfegyverre bukkantak egy épületnél 2018. május 11-én. Az elsõ vizsgálat alapján úgy tûnik, hogy a gyilkos, vagy gyilkosok magukkal is végeztek. (MTI/EPA pool/Justin Benson-Cooper)

A tömeges gyilkosság Osmingtonban történt, Perth városától 270 kilométerre délre. A rendőrség első vizsgálata alapján úgy tűnik, hogy a gyilkos, vagy gyilkosok magukkal is végeztek. Öt holttest egy épületben volt, kettő pedig azon kívül. A rendőrök két lőfegyvert találtak a helyszínen.

Ausztráliában a lőfegyverrel elkövetett bűnesetek száma jelentősen csökkent azután, hogy 1996-ban egy férfi 35 emberrel végzett, a kormány pedig emiatt több millió fegyvert kobozott el, vagy vásárolt meg tulajdonosaiktól, és megszigorította az árusítás feltételeit.

Borítókép: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában