olvasói levél

2018.02.16. 12:00

Jól jött a horgászszék a koncerten

Szombaton este az E 78-ban szokásához híven fantasztikus koncertet adott a Budapest Bár – írja egyik olvasónk.

A nézők közül néhányan mégis kicsit keserű szájízzel távoztak. A jegy sok ezer forintba került, megszoktuk.

De míg a Kodály Központban alig többért kényelmesen ülve hallgathatjuk a fellépőket, és ingyenes a ruhatár, addig itt állva, néha szó szerint egymás lábát taposva örülhettünk  kedvenceinknek. Tudom, az E 78 elsősorban a fiatalok szórakozóhelye, de az említett zenekart az idősebb korosztály is kedveli, jöttek is sokan. Az elővételben megrendelt jegyekre rá volt írva, hogy helyfoglalás az érkezés sorrendjében, tehát jogosan gondolhatta mindenki, hogy ha időben érkezik, ülőhelye lesz. Többen bottal érkeztek, illetve fájós lábukra panaszkodva mérgelődtek az ülőhelyek hiánya miatt.

Végül a biztonsági őrök valahonnan hoztak néhány széket, és megengedték, hogy a fal mellé leüljenek. Ebből viszont az következett, hogy mire a koncert megkezdődött és tömegek álltak a teremben, az ülők semmit nem láttak.

Úgy gondolom, ez elfogadható egy nyári szabadtéri koncerten, de nem több ezer forintos jegyár mellett. Megjegyzem, voltak, akik készültek: egy bácsi horgászszékkel érkezett és szépen leült előre, a korláthoz (nem a fal mellé...) Biztosan ismerte a helyi viszonyokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában