postabontás

2018.07.31. 20:31

Olvasónk teszi fel a kérdést: meddig várjak orvosra?

Olvasónk azon háborog, hogy egy hónap múlva kapott csak időpontot a bőrgyógyászatra. Ha ez nem jó, mehet magánrendelésre is.

DN

Szolnok, 2013. február 11. Nagy Éva gyermekorvos (b) és Tóth-Urbán Judit védőnő (j) HPV elleni védőoltást adnak be egy lánynak a szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában 2013. február 11-én. A szolnoki önkormányzat 2008-ban indította el komplex méhnyakrák-megelőző programját, amelyet a humán papillomavírus (HPV) elleni védőoltás biztosításáról szóló önkormányzati rendeletében rögzített. A tárgyévben 13. életévüket betöltött, vagy betöltő leánygyermekek alanyi jogon, szülői hozzájárulás alapján részesülhetnek térítésmentesen a védőoltásban. MTI Fotó: Mészáros János

A szemem körül bőrprobléma jelentkezett, ami zavar a szemüvegem viselésében. Anélkül viszont nem sokat látok. Kértem időpontot a bőrgyógyászatra – legkorábban egy hónap múlva tudnak fogadni. Viszont a sebészeten azt közölték, hogy ha a bőrgyógyász azt mondja, hogy sebészeti beavatkozásra is szükség lesz, akkor arra legkorábban szeptember végén tudnak csak időt szakítani. Ha ez nem felel meg, menjek magánrendelésre. No comment!

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában