postabontás

2018.08.06. 08:34

Olvasónk panaszkodik: fekvőrendőr lett – véletlenül?

Levélírónk azon puffog, az útfelbontások végeztével gyatra minőségben készül el a burkolat.

DN

Örömmel olvastam a Dunántúli Napló hasábjain, hogy milyen útfelújítások zajlanak aktuálisan a városunkban. Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a vezetékcseréknél, és egyéb javításoknál ki engedélyezi az útfelbontást, illetve az is érdekelne, hogy a munka befejezése után az úttest helyreállítását vajon ki ellenőrzi.

Mert nekem az a gyanúm, hogy senki.

Így fordulhat elő, hogy a „helyreállított” útszakasz kritikán aluli minőségben kerül a kerekek alá. Pár hete a „Szomjas Tüzér” és a laktanya közt bontották fel az úttestet, érdemes megnézni: a laikus számára is egyértelműen látszik, hogy a betonozás (nem aszfaltozás!) úgy néz ki, mintha fekvő rendőr került volna az úttestre.

Érthetetlen számomra, hogy dilettáns segédmunkások hozzá nem értő, hanyag, igénytelen munkája miatt bűnhődik és szenved aztán egy egész város. Mert sajnos az effajta silány munka szűkebb pátriánk bármely területére jellemző. Javaslom az illetékeseknek, hogy a legközelebbi bécsi tanulmányútra ne a vezérigazgatót küldjék ki (szokás szerint), hanem inkább a munkát végzőket. Nézzék már meg, hogy szomszédaink hogyan csinálják! Hátha profitálhatunk belőle!

Név és cím a szerkesztőségben

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!