postabontás

2018.12.09. 12:05

Kiesett a pénz az automatából – írja olvasónk

Nem kellene általánosítani! Nem mindenki hibáztatja a parkolóőrt, amennyiben az illetőt jogosan megbüntetik – írja egyik olvasónk.

bama.hu

Sajnos nekem volt egy kellemetlen esetem Pécsen, a Petőfi utcában. A csavarboltba mentem, leparkoltam, bedobtam a pénzt a parkolóautomatába, de több alkalommal kiesett. Elmentem a csavarboltba, és amikor jöttem vissza, a parkolóőr már tette fel a „mikuláscsomagot”! Mondtam neki, hogy probléma van az automatával! A válasz: őt nem érdekli, panasz esetén hívjam az automatán feltüntetett telefonszámot, majd miután mindezt közölte, elment

Felhívtam a számot, azt a választ kaptam, hogy panaszomat interneten írjam meg és 30 napon belül majd válaszolnak. Megírtam a problémát és egy részben érthetetlen választ kaptam a parkoló cégtől. Most az egyszer elismerik a műszaki hibát, de legközelebb, ha hasonló helyzet merül fel, megbüntetnek. Ezt nem értettem. Soha többet nem romolhat el egy parkolóautomata? Nonszensz!

A levelüket a mai napig megőriztem!

M. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában