postabontás

2019.01.11. 10:45

Hol adják a Pécs TV műsorát?

Pécs egyik családi házas városrészében élek nyugdíjasként párommal. Van ugyan kábelszolgáltató az utcánkban, azonban választék nincs, pusztán a Magyar Telekommal tudunk szerződni – kezdi levelét olvasónk.

bama.hu

A helyi híreket szeretjük, a Pécs TV őszi újraindulásakor ezért is ért bennünket váratlanul, hogy a többi szolgáltatónál elérhető csatorna éppen a Magyar Telekom rendszerében nem fogható. Holott más vidéki városokban a helyi televíziók szerepelnek a cég által kínált repertoárban. Ősszel és tél elején is több ígéret elhangzott, hogy a társaság felveszi csatornalistájára a városi tévét, de ez 2019-ben sem történt meg.

Jelenleg csak akkor tudok a csatornára váltani, ha a lányomnál, Kertvárosban vagyok, pedig a műsorok jók, a bemondók szimpatikusak, a tévé sokkal színvonalasabb, mint korábban. Tisztelettel kérdezem a Magyar Telekomot, a pécsi ügyfeleik mikor élvezhetik ugyanúgy a helyi televízió adásait, mint más magyar nagyvárosban a többi Telekom előfizető?

Zs. A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!