Olvasói levél

2019.11.18. 15:23

Több ember kellene több lapáttal – így halkabb lenne a munka

Immár harmadik hete folynak vízközműmunkálatok Pécsett, a régi Kertvárosban – változó intenzitással.

Dunántúli Napló

Budapest, 2017. május 19. Munkások dolgoznak a MOL szabadalma alapján fejlesztett és gyártott, gumibitumen technológiával készülõ pesti alsórakpart XIII. kerületi szakaszán 2017. május 19-én. A számos díjat nyert környezetbarát eljárással a közlekedés csendesebb, biztonságosabb és az út élettartama is hosszabb, mint a hagyományos aszfaltutaké. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A Táncsics Mihály és Keszüi út kereszteződésében a burkolatot megbontva egy műanyag csövet vezettek át a közúton. A járművek éjjel-nappal hangos csattanásokkal haladnak át az említett útszakaszon, zavarva az ott lakókat, rongálva a futóműveket. Egy hete jeleztük a problémát, intézkedés is történt. Három munkás és egy lapát érkezett. Egy ember némi földet lapátolt az üregbe, ketten megtaposták.

Az alkotás egy napig működött, azóta ismét a zajt hallani. Javaslatom a következő: küldjenek több embert és több lapátot – talán maradandót fognak alkotni!

Név és cím a szerkesztőségben

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában