postabontás

2020.01.27. 15:50

Nemcsak drága a hús, de büdös is – panaszkodik olvasónk

Városi, középkorú férfi vagyok, megvannak a jól bejáratott üzletek, ahol beszerzem a szükséges élelmiszereket a családomnak – kezdi levélírónk.

Tartom magam a mondáshoz, hogy húst a húsboltból, cipőt a cipőboltból. Nemrég azonban ez a teóriám is megdőlt. Nem vettünk hipermarketben évek óta húst, mert sokszor megjártuk már. De könyörgöm, panelben élek – tartsak tyúkot, hogy friss húsból főzhessek? Hova menjek, ha már az eddig bevált és csalódásmentes húsboltból is romlott és büdös húst vihetek csak haza? Nem elég, hogy drágult a csirkehús ára, de még büdös is? Mit tehetek? Hova menjek vásárolni? Hirtelen olyan ideges lettem, hogy nem tudtam volna méreg nélkül beszélni és a blokkot sem tartom meg soha, mert minek, ha eddig nem csalódtunk az üzletben. Ma már bánom, hogy nem mentem vissza, mert ki tudja, hány kiló büdös csirkecombot adtak el abból a beszerzésből más vásárlóknak.

Név és cím a szerkesztőségben

Frissítés: Cikkünk korábbi verziójában egy olyan felvételt használtunk illusztrációként, amely félreértésre adhatott okot. Az olvasónk által leírt eset nem az Egerági Húsfeldolgozó Szociális Szövetkezet által üzemeltetett húsboltban történt. Az érintettektől elnézést kérünk. Képünk tehát illusztráció. A jelenlegi és a korábbi is.

(Képünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!