postabontás

2020.03.08. 10:35

Nehezen tolerálható a járatkimaradás – panaszolja olvasónk

A héten – legalábbis csütörtökig – nem múlt el nap anélkül, hogy reggelente ne maradt volna ki buszjárat a Tüke Busznál a 3-as járat nyomvonalán. Más járatok tekintetében ugyanerről olvashattunk a minap a Postabontásban – kezdi levélírónk.

Azt még megérti az ember, hogy a menetrendek – mint azt a tömegközlekedésben oly sokszor hallhattuk – „csupán tájékoztató jellegűek”, és ebből fakadóan nem tehető szóvá, ha késik egy busz. Azt azonban már kevésbé tolerálja a kedves utas, hogy rendszeresen kimaradnak a járatok. Ha már havonta igen szép összeget teszünk le az asztalra a bérletekért, akkor elvárható lenne, hogy megjelenjen az időre kiírt busz – jelenleg ott tartunk, hogy az esetleges késés már elenyésző probléma lenne.

A 7.06-kor Kertvárosból induló 103-as busz egymást követő három napon kimaradt, majd a 7.08-kor induló 3E-járatra vártunk hiába. Természetesen ilyenkor a következő heringjáratra kényszerülünk mind felférni, már akinek ez sikerül.

Lehet, hogy sofőrhiány van, még azt is megérti a kedves utazóközönség, hogy késnek a buszok, vagy hogy egy-egy néha napján kimarad, de azt nem, hogy minden egyes nap. Négyből négy azért az elég rossz átlag! Ez már valóban felháborító!

Már így is egy korábbi busszal indulunk kollégáimmal munkába, mivel az utóbbi években többször is volt már példa jelentős késésekre, járatkimaradásokra, de hadd ne kelljen még két busszal korábban munkába indulnia az embernek, ha egyszer van – helyesebben – lenne rá módja, hogy időben beérjen dolgozni.

Bízom, bízunk benne, hogy lesz valamiféle pozitív változás az ügyben, mert ez az állapot már tarthatatlan és felháborító!

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!