postabontás

2020.04.24. 11:59

Nem tartják be a piacon a távolságot – panaszolja olvasónk

Szombaton délelőtt, a 65 év felettiek rendelkezésére álló idősávban elmentem a Hajnóczy piacra – kezdi levélírónk.

Kaposvár, 2020. március 28. A koronavírus-járvány miatt maszkot viselő virágárus a kaposvári piacon 2020. március 28-án. Ezen a napon a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján Nagy István agrárminiszter a koronavírus-járvány miatt bezárt piacoknak a szabályok szigorú betartása mellett történő újranyitására szólította fel az érintett települések polgármesterét. MTI/Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Fél tíz körül érkeztem, tojást szerettem volna vásárolni elsőként. A sorban legalább nyolcan álltak, mit sem törődve azzal, hogy be kellene tartani az egymástól való másfél-két méteres távolságot. Nem akartam konfliktusba keveredni senkivel, ezért gondoltam, keresek egy biztonsági őrt és megkérem, hogy utasítsa rendre a sorban állókat. Sajnos nem találtam sehol senkit, aki segíteni tudott volna, mire visszaértem, a sorban öten álltak. Mire a biztonsági őr megérkezett, már csak ketten voltunk, akik várakoztunk arra, hogy tojáshoz jussunk.

Azt gondolom, hogy sokkal jobban kellene figyelni az előírások, ajánlások betartására. Ha már a vevők, akik egyébként a veszélyeztetett korosztályba tartoznak és még így sem veszik komolyan a helyzetet, ezt nem teszik meg, akkor a biztonsági személyzetet kellene megerősíteni, hatékonyabbá tenni.

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában