Postabontás

2020.12.06. 12:28

Nem voltak elég alaposak az autómosók – panaszkodik olvasónk

Komolyabb belső tisztítást akartam eszközölni a közelmúltban a gépkocsimon – olvasható a levélben.

Név és cím a szerkesztőségben

Találtam is a megyeszékhelyen egy olyan autómosót, ami vállalta ezt, ráadásul extra módon. Igaz, hogy extra áron is, de úgy gondoltam, egyszer azért indokolt. Több szolgáltatás közül választhattam, én az alábbit kértem: porszívózás, portalanítás, belső műanyag általános tisztítása és ápolása, ablak tisztítása, gumiszőnyegmosás – mindezt 3490 forintért. Ezek után megbeszélt időre oda is vittem a kocsit, és ott hagytam. Nagyjából egy óra múlva visszamentem érte, és kifizettem 3500 forintot (a 10 forintot felkerekítette, az már nem járt vissza).

Amikor részletesebben megnéztem a kocsit, akkor láttam, hogy a szélvédő ablakok kívül koszosak, nincsenek letisztítva. Éppen ezért visszamentem, és megreklamáltam, hogy miért nem csinálták ezt meg. A válaszuk az volt, hogy belső takarítást kértem, az a kosz kívül van, kérjek máskor külső-belső mosást. Egyébként a gumiszőnyeget sem mosták le. Megkérdeztem, hogy otthon is úgy szokott ablakot tisztítani, hogy csak az egyik felét mossa le? A 3500 forintos extra díjba véleményem szerint beleférhetett volna a külső lehúzás is, nem igaz?

A benzinkutasok ingyen, szolgálatkészen lehúzzák a szélvédőt, csak azért, mert náluk tankolok. A vállalkozónak ez nem fért bele az extra díjba. Idős ember vagyok, sok mindent megéltem már, de ilyen arrogáns hangon még nem vertek át.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!