Olvasói levél

2021.02.11. 15:10

Vigyázat, csalás! Rendeléshez kötötték a nyereményt

Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos átverésre szeretném felhívni a figyelmet – sajnos én a csalás áldozatává váltam.

Dunántúli Napló

Forrás: Shutterstock

Kb. nyolc hónappal ezelőtt értesítést kaptam, hogy egy közjegyző előtt tartott sorsoláson kihúzták a nevem, így azon szerencsések közé tartozom, akik rendelhetnek a cég által kínált táplálékkiegészítőből. Nyolc hónapon keresztül folyamatosan küldték a termékeiket, amiket azért vettem át, mert minden alkalommal hatalmas nyereménnyel kecsegtettek. Azt ígérték, a rendelést követő 48 órán belül a hatalmas pénzösszeget is megkapom.

Egy idő után gyanús volt a helyzet, kértem, hogy újabb csomagot csak a nyeremény kifizetése után küldjenek – de csak jöttek a küldemények, a pénz meg sehol. B

edőltem a trükknek, összesen 200 ezer forintot fizettem ki különböző készítményekért: a pénzem elfogyott, a 45 ezer forintos legutóbbi csomagot már nem tudtam átvenni. A küldemény visszament, és ezzel meg is szakították velem a kapcsolatot. Mondván: ha nem rendelek, a sokmilliós nyeremény se jár.

A fogyasztóvédelmi hatóságnak mi minderről a véleménye?

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában