Postabontás

2022.03.06. 10:29

Olvasói levél: köszönet illeti a két buszsofőrt

Felejthetetlen utazásban volt részem február 23-án. Nos, nem valami luxusutazásról van szó, hanem egyszerűen két pécsi helyi járatról - írja olvasónk.

Dunántúli Napló

20211215 Pécs Elektromos autóbusz a Rákóczi úti autóbusz megállóban Fotó: Laufer László LL Dunántúli Napló DN

Fotó: Laufer László

Fenti napon a Vadász utcai megállóban 16.50-kor szálltam fel a 27-es buszra. A Konzum megállónál lévő kereszteződésben a piros lámpa miatt álltunk. Ekkor a Bajcsy útról elénk kanyarodott a 103-as busz, a Kórház tér felé. Ott szerettem volna átszállni rá. Miután mi is zöldet kaptunk, egymás után haladt a két jármű. Előre mentem az első ajtóhoz, hogy közelebb legyek a leszálláshoz. 

 

Közben nagyon figyeltem az előttünk haladó buszt, izgulva, hogy elérem-e, vagy sem. Ezt észlelte a 27-es járat vezetője és kedvesen közölte velem, hogy jelzi a kollégájának, hogy várjon meg. Ezt meg is tette, így sikeresen át tudtam szállni. Természetesen mindkét sofőrnek kifejeztem köszönetemet, amit ezúton szeretnék megerősíteni. 

 

Úgy érzem, hogy egy ilyen nem mindennapi gesztus megérdemli a nyilvánosságot, hogy lám, vannak még ilyen önzetlenül segítőkész, figyelmes emberek, akik ilyen cselekedetekkel tudnak örömet szerezni másoknak. Ez velem is így történt. Köszönet érte és kívánok mindkét autóbusz-vezetőnek további sikeres munkát! 

 

Egy idős asszony 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában